2017-03-15 22:53:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Gondolja meg, mibe ugrik fejest

Napi horoszkóp március 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Kedvező csillagállások segítik a mai napon! Elsősorban a közérzete, vagy az egészségi állapota javul, frissen és kipihenten ébred, és a lendülete egész nap kitart. Este még lesz türelme meghallgatni a párját, és tanácsot adni neki egy fontos kérdésben.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Skorpió jegyében áll, és valamilyen módon érintkezésbe hozza önt a múltjával. Ennél a bolygóállásnál jellemző, hogy váratlanul olyan emberek tűnnek fel az életünkben, akikről már nagyon régen nem hallottunk, vagy már majdnem el is felejtettük őket. A találkozás örömteli lesz!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Az otthona szűkössé, vagy kényelmetlenné vált. Úgy érezheti, itt van az ideje a költözésnek, vagy a lakásfelújításnak. Ezzel kapcsolatos szerződések is napirendre kerülhetnek. Most sikerülhet okos kompromisszumokra jutnia a társával és bizonyos pénzügyi szakemberekkel is.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Most többet költhet szórakozásokra és a saját örömeire, szinte már-már könnyelműen bánik a pénzzel. Ez nem feltétlenül rossz, de figyeljen arra, nehogy bedőljön valamelyik buta reklámnak. Hajlamos lesz a mértéktelenségre, nem csak az evéssel, de más dolgokkal kapcsolatban is.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Jó döntéseket hozhat a mai napon, legyen szó a saját magát, akár a társát, vagy a legjobb esetben mindkettejüket érintő kérdésekről. A közös hangot persze nem mindenben könnyű megtalálniuk...

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Váratlan románcokban, flörtökben most nincs hiány, de azért gondolja meg, mibe ugrik fejest – főleg akkor legyen megfontolt, ha egy munkatársa kezd ki önnel...

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A társaságában feltűnhet valaki, akit nagyon vonzónak talál. De csak akkor lesz valami a dologból, ha gyorsan lép. Ne szalassza el a lehetőséget!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ne akarjon minden áron bizonyítani, mert ma ez valószínűleg úgysem sikerülne. Jobb, ha egy kicsit a háttérbe vonul, és takarékoskodik az energiáival, ma ugyanis kevésbé terhelhető, mint egyébként.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Eljött az ideje a bérrel, vagy egyéb pénzügyekkel kapcsolatos tárgyalásoknak. Most jobb pozícióból indulhat, mint akár csak egy-két héttel ezelőtt, ezért jobb eredményeket is érhet el.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma nem csak kitartó munkával érhet el előrelépést – valamiképpen a kapcsolatai is a segítségére lehetnek. Most jól tud „helyezkedni”, és egy bizalmas információra is szert tehet, ami nagy előnyhöz juttatja.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A hét legszebb napja a mai, legalábbis az ön életében. A Hold a Skorpió jegyében áll. Ma csodák is történhetnek akár. Sorsszerű találkozásban lehet része!

Halak: II. 19. - III. 20.
Mostanában szinte minden energiáját lekötötte a munka – ma jó lenne, ha egy kicsit több időt áldozna a családjára, a szeretteire. Délutánra, vagy estére szervezzen valamilyen közös programot!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: